30.04.2014.godine u 10:00 sati

Općina Maglaj poziva na prezentaciju mehanizacije i opreme u poljoprivredi

28.04.2014. 16:54 0

Općina Maglaj obavještava poljoprivredne proizvođače kao i sve ostale zainteresirane građane da će se u srijedu 30.04.2014.godine u 10:00 sati, u Sali OV Maglaj (Dom kulture Edhem Mulabdić), održati prezentacija mehanizacije i opreme u poljoprivredi.

Prezentaciju će održati firma ITC Zenica, a proizvode i način upotrebe u proizvodnji će prezentirati stručne osobe ispred navedene firme. Nakon održane teoretske prezentacije, moći će se vidjeti izložena mehanizacija i oprema koja će se nalaziti na platou ispred JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“.

 

Svi zainteresirani će moći čuti sve u vezi potencijalne suradnje, upotrebe mehanizacije i opreme u poljoprivrednoj proizvodnji.

 

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Službu za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva, općine Maglaj, ured broj 23 ili na broj telefona 032/609-584.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.