maglajinfo.com
vijesti maglaj 3084

Općini Maglaj nedostaje radnika: Potrebna četiri nova državna službenika

10.06.2019. 16:55 0

Konkurs je objavljen 07. juna 2019. godine.

Ako je suditi prema novom Javnom konkursu koji je objavila Agencija za državnu službu FBiH a na zahtjev načelnika Općine Maglaj naša jedinica lokalne samouprave i dalje je deficitarna s kadrom.

Objavljen je Javni konkurs a kako u njemu stoji Općini Maglaj potrebna su četiri nova državna službenika.

U Službi za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva potreban je stručni saradnik za poljoprivredu, vodoprivredu, i zaštitu okolice a u Službu za urbanizam, geodetske i imovinsko-pravne poslove neophodan je stručni saradnik za javne nabavke. 

Također Javnim konkursom traže se i stručni saradnik za mjere zaštite i spašavanja u Službi civilne zaštite dok je Odjeljenju profesionalne vatrogasne jedinice potreban stručni saradnik za protivpožarnu zaštitu.

Iako je to ranije bila praksa Javni konkurs do trenutka pisanja ovog teksta nije objavljen na zvaničnoj web stranici Općine Maglaj i isti se može pronaći klikom ovdje na zvaničnoj stranici Agencije za državnu službu FBiH. 

Konkurs je objavljen 07. juna 2019. godine i ostaje otvoren 15 dana. 

U protekle dvije godine uzimajući u obzir samo konkurse koji su objavljeni na stranicama našeg portala, uključujući i ovaj, Općina Maglaj raspisala je konkurse za prijem dvanaest novih državnih službenika i 5 namještenika.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h