Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić posjetio Natron-Hayat d.o.o.

1.02.2017. 15:28 0

Kako bi još jednom potvrdili obostranu spremnost za buduću, jaču saradnju, Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić sa saradnicima Senadom Alibajraktarević i Fuadom Hajrulahovićem posjetio je Natron-Hayat, jednu od maglajskih firmi koja zapošljava najveći broj radnika, stoji na zvaničnoj stranici općine Maglaj.

Predstavnike općine Maglaj ugostio je generalni direktor Mehmet Eray Nasoz sa saradnicima i iskazao veliko zadovoljstvo zbog posjete.

On je naglasio još jednom kako Natron-Hayat i Općina Maglaj jednostavno ne mogu jedno bez drugog, te da će se zajedničkim snagama boriti da ostvare planove.

- Razgovarali su o dinamici sanacije lužnog kotla 4 i startu proizvodnje u punom kapacitetu. Tom prilikom dotakli su se i drugih tema interesantnih za općinu Maglaj, kao i za Natron-Hayat, navodi se na općinskoj zvaničnoj stranici. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.