Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić ugostio delegaciju kompanije Natron-Hayat

11.11.2016. 16:51 0

Mirsad Mahmutagić načelnik općine Maglaj sa svojim saradnicima ugostio je danas generalnog direktora kompanije ''Natron-Hayat'' Mehmet Eray Nasoza, te izvršne direktore Mirka Stanića, Azemu Mulasmajić i Muhameda Zahirovića.

Delegacija kompanije ''Natron-Hayat'' poželjela je načelniku ugodan početak na novom radnom mjestu, za koje su sigurni da će opravdati i s lakoćom obavljati sve što predstoji.

- Zahvalan sam na posjeti i izuzetno mi je zadovoljstvo što ste ovdje. Ja ''Natron-Hayat'' nosim u srcu i puno toga sam naučio kada sam bio dio tog kolektiva. Obzirom da niko od uposlenika nije otišao na to nepopularno čekanje, pokazatelj je kakva je u suštini ta firma. U ime građana Maglaja hvala vam na tome. Spreman sam potvrditi našu odličnu saradnju, oformiti tim koji će raditi na projektima sa tačnim ciljevima i određenim rokovima, kako bi što prije krenuli u realizaciju, kazao je Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić, stoji na zvaničnoj stranici općine Maglaj. 

Generalni direktor kompanije ''Natron-Hayat'', Mehmet Eray Nasoz naglašava da on zaista vjeruje u ljude iz Maglaja, prije svega njihov kvalitet, a dokaz je da su upravo tri izvršna direktora iz ovog grada.

- Natron-Hayat i Općina Maglaj su kao prst i nokat, ne mogu jedno bez drugog. Želimo vam puno uspjeha i molim Boga da vam da snage i zdravlja da obavite sve ono što se od vas očekuje. Prošli smo kroz jako težak period, ali sam sretan što se zajednički borimo da to prebrodimo, rekao je generalni direktor Mehmet Eray Nasoz.

U planu je mnogo projekata koje će udruženim snagama Općinski načelnik sa svojim saradnicima i ''Natron-Hayat'' u budućem periodu realizovati, te doprinijeti samom razvoju općine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.