maglajinfo.com
vijesti maglaj 1538

Javni oglas

Općina Maglaj prima jednog namještenika u radni odnos na određeno vrijeme

9.11.2018. 10:04 0

Općina Maglaj objavila je Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od dvanaest mjeseci.

Na zvaničnoj web stranici Općine Maglaj 8. novembra 2018. godine objavljen je Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od dvanaest mjeseci i to: 

1. Referent za pomoćne,materijalno tehničke i uslužne poslove - 1 izvršilac u Službi civilne zaštite Općine Maglaj.

Opis poslova: priprema, obavljanje i evidencija materijalno tehničkih poslova,dostava, preuzimanje, te vođenje evidencije zaduženja nabavke i potrošnje potrošnog materijala i robe, obavlja poslove opskrbe administracije i Kabineta načelnika uključujući i uslužne aktivnosti, vrši posluživanje svih vrsta napitaka, održava higijenu inventara, sale i kabineta Općinskog načelnika, vodi evidenciju zaduženja kuhinje, od dobavljača vrši prijevoz sredstava za higijenu, roba za potrebe kuhinje (napitaka i dr.) i o tome vodi mjesečnu evidenciju,obavlja i druge poslove po nalogu rukovodioca i Općinskog načelnika.

Kompletan tekst Javnog oglasa možete preuzeti klikom ovdje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.