Ramazan 1440/2019. Maglaj | 22.05.

Sehur

Iftar

Vaktija 1440/2019. vaktija.ba
maglajinfo.com
vijesti maglaj 2905

Objavljen Javni konkurs

Općina Maglaj zapošljava četiri državna službenika

26.11.2018. 13:58 0

Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, na zahtjev Općine Maglaj, objavila je u utorak, 20. novembra Javni konkurs za popunu radnih mjesta državnih službenika u Općini Maglaj.

Kako se navodi u konkursu Općini Maglaj potrebna su četiri državna službenika i to na pozicijama: Stručni saradnik za izradu planova i analiza iz oblasti privrede, pripreme prijedloga planova i programa razvoja lokalne zajednice i pripreme i prevođenje projekata za apliciranje pred međunarodnim i domaćim institucijama u Službi za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva – 1 (jedan) izvršilac; Rukovodilac službe - pomoćnik općinskog načelnika u Službi za boračkoinvalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti – 1 (jedan) izvršilac; Stručni saradnik za obrazovanje, nauku, kulturu, sport, omladinski i nevladin sektor u Službi za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti – 1 (jedan) izvršilac i Stručni saradnik za mjere zaštite i spašavanja u Službi civilne zaštite – 1 (jedan) izvršilac.

Cijeli tekst konkursa može se pročitati klikom ovdje. Prijavu, sa traženim dokumentima, treba dostaviti u roku od 15 dana od objave javnog konkursa u ''Službenim novinama Federacije BiH''.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.