maglajinfo.com
vijesti maglaj 2896

Osnovna škola ''Maglaj'': Javni poziv za prijatelje škole u povodu predstojeće manifestacije

18.04.2017. 13:49 0

U osnovnim i srednjim školama na području općine Maglaj u prethodnom periodu upriličene su manifestacije u povodu obilježavanja Dana škole. U predstojećim danima upravu, nastavno osoblje i učenike Osnovne škole ''Maglaj'' očekuju velike pripreme za doček gostiju koji je planiran 9. maja, a podrazumijeva cjelodnevnu manifestaciju Dana škole.

U sklopu programa obilježavanja Dana bit će organizirana svečana priredba, sportski događaj i vanprogramski susret uposlenika i gostiju.

Za svrhe potpunog organiziranja događaja potrebna su novčana sredstva kako bi se obezbjedili određeni materijalni resursi za što kvalitetniji protokol programa i vrjednije nagrade za pobjednike sportskog događaja.

Iz uprave podsjećaju prijatelje škole na predstojeći dan, a ujedno pozivaju sva zainteresirana fizička ili pravna lica da novčanim ili materijalnim donacijama uljepšaju ovu svečanost u OŠ ''Maglaj''.

Naravno, unaprijed se zahvaljuju na svakom vidu podrške, te koriste priliku iskazati javnu dobrodošlicu na svečani prijem u zgradi škole na dan 9. maj 2017. godine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.