Osumnjičena za pokušaj ubistva 17-godišnjeg Maglajlije ostaje u pritvoru

18.11.2014. 20:18 0

Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju prihvatio je prijedlog dobojskog Okružnog tužilaštva, te odredio jednomjesečni pritvor N.A. iz Doboja, koja se sumnjiči za pokušaj ubistva 17-godišnjeg A. H. iz Maglaja, potvrđeno je iz ove pravosudne ustanove.

Pritvor je osumnjičenoj određen zbog toga što bi puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemirenjem javnosti, a može trajati najduže mjesec dana od trenutka hapšenja, odnosno do 12. decembra ili do nove odluke Suda.

 

POVEZANA PRIČA: DVIJE OSOBE UHAPŠENE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MALOLJETNOG MAGLAJLIJE

 

Podsjetimo, policija u Doboju uhapsila je dvije osobe, nakon što je sedamnaestogodišnjak primljen u dobojsku bolnicu sa ubodnom ranom na vratu, nanesenom hladnim oružjem.

 

Mladića koji se teturao uočio je vozač dok je prelazio Japanski most, nakon čega ga je prevezao u bolnicu, a zbog težine povreda prevezen je u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banja Luka.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.