maglajinfo.com
vijesti maglaj 949

Uručene donacije Dječijem vrtiću i PVJ Maglaj

Svečano otvorena rekonstruisana Energopetrol benzinska stanica u Maglaju

16.06.2015. 22:30 0

U ponedjeljak, 15. juna svečano je otvorena rekonstruisana Energopetrol benzinska stanica u Maglaju u ulici Srebreničkih žrtava rata, a koja je u majskim poplavama 2014. godine u potpunosti uništena.

U sklopu otvorenja uručene su i donacije Dječijem vrtiću i Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici iz Maglaja kao vid podrške za ova dva vrijedna kolektiva.

Kupcima koji su jučer posjetili ovu benzinsku stanicu, uručeni su pokloni, te se gorivo moglo kupiti po sniženim cijenama.

Ova modernizirana benzinska stanica, investicija vrijedna oko milion i 400 000 KM, svojim će kupcima ponuditi gorivo te bogat drugi asortiman roba.

Podsjećamo objekat stare benzinske pumpe u majskim poplavama većim dijelom je bio pod vodom, a također je uništen i nanosom mosta "Duga", kojeg je rijeka Bosna nanijela do lokaliteta benzinske pumpe.

Izgradnja objekta počela je u decembru 2014. godine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.