Ovo su hrabri Zmajevi iz Konjica koji su spašavali naš grad

17.05.2014. 13:07 0

Momci su ovo koji zaslužuju riječi hvale. Ponosi Bosne i Hercegovine kao i mnogi drugi o kojima će se narednih dana pričati.

Kada je našu redakciju u jutarnjim satima četvrtka kontaktirao Samir Krivić iz Konjica, član Evropa rafting kluba i kazao kako želi animirati ljude i pomoći, mi smo znali i osjetili u njegovom glasu da su oni momci hrabri, smjeli, da to hoće i da to mogu učiniti.

 

Momci su ovo koji zaslužuju riječi hvale. Ponosi Bosne i Hercegovine kao i mnogi drugi o kojima će se narednih dana pričati. 

 

"Veliko zadovoljstvo je bilo biti uz sve konjičke raftere koji su nesebično pomagali ugroženom stanovništvu, moram izdvojiti ekipu s našeg čamca, povjerili smo život jedan drugom a da nismo ni znali - Edin Ribić, Turić Emir i naš Dino - Ture."

 

MAGLAJLIJE ZAPAMTITE OVA IMENA: Krivić Samir, Gakić Eldin, Zečić Muharem, Ribić Edin, Korić Kenan, Šekerija Mario, Hodžić Jasmin, Turić Emir, Hejub Sanel, Puce Meadaris, Šoto Suljo, Boloban Miran, Anđelić Daniel, Turković Senadin i naše Maglajlije Arif Mujkanović, Adnan Delić i Abdurahman Kalabić.

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.