Partner našeg portala Foto Studio 'Bašić' pretrpio totalnu štetu

28.05.2014. 09:00 0

Partner našeg portala Foto Studio 'Bašić' u poplavama koje su zadesile Maglaj prošle sedmice pretrpio je totalnu štetu.

Mehmed Bašić, vlasnik Foto Studija 'Bašić' i njegov sin Adel u vodenoj su stihiji koja je poharala Maglaj izgubili sve ono što su godinama stvarali.

 

Prostoru, u kome se nalazila oprema vrijedna na desetine hiljada maraka a koji se nalazi na sjevernoj strani maglajskog tržnog centra kao i brojnim drugim nanesena je velika šteta. 

 

Vodena stihija doslovno je uništila prostor i opremu Foto Studija 'Bašić' ali i unatoč tome duga tradicija će se akoBogda nastaviti, bar tako poručuju Adel i Mehmed koji su iz Studija kobne noći sa 14. na 15. maj uspjeli spasiti tek nešto od opreme. 

 

Bez obzira na sve okolnosti koje su zadesile našeg partnera, iskreno se nadamo da ćemo i u budućnosti moći uživati u dokazano kvalitetnim uslugama koje su prethodnih godina Foto Studio 'Bašić' činile posebnim.

 

Foto Studio 'Bašić' ima podršku portala www.maglajinfo.com, a mi se iskreno nadamo da će naš partner dobiti podršku i organa Vlasti u sanaciji šteta koje su nastale tokom prošlosedmičnih katastrofalnih poplava.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.