Sehur

Iftar

Vaktija 1441/2020.
maglajinfo.com
vijesti maglaj 1119

Maglaj bez pozitivnih osoba na koronavirus

Pet osoba s područja općine Maglaj testirano na koronavirus, svi testovi negativni

5.04.2020. 15:42 0

Prema informacijama Instituta za zdravlje i sigurnost hrane koji su objavljeni u redovnom biltenu Vlade ZDK do sada je s područja općine Maglaj na novi koronavirus testirano 5 osoba i svi su bili negativni.

U tabelarnom pregledu koji se odnosi na testove s 5. aprilom do 12.00 sati stoji kako je u Zeničko-dobojskom kantonu novi koronavirus potvrđen kod 32 osobe dok su testovi 241 osobe bili negativni. 

Najveći broj pozitivnih osoba na novi koronavirus zabilježen je u Zenici i to 15, zatim u Zavidovićima 7, Tešanj i Kakanj po 3, Žepče 2, Breza i Visoko po 1 dok u Maglaju i Varešu nisu zabilježene osobe pozitivne na koronavirus. 

Poztivnih nema ni u Usori, Doboj Jugu te Olovu a te općine nisu prikazane u tabelarnom pregledu obzirom da nije bilo testiranih s područja tih općina. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.