maglajinfo.com
vijesti maglaj 570

Počela škola pčelarstva koja će trajati naredna tri mjeseca

23.10.2019. 13:39 0

Udruženje poljoprivrednika iz Bijele Ploče u okviru projekta ''Ekologika - Jačanje saradnje između pčelara i voćara u cilju boljih prinosa, te očuvanja pčelinjih zajednica'' a u saradnji sa Udruženjem pčelara Maglaj organizuje školu pčelarstva za mlade i žene s područja općine Maglaj.

Projekat ''Ekologika-Jačanje saradnje između pčelara i voćara u cilju boljih prinosa, te očuvanja pčelinjih zajednica'' se implementira u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu koji finansira EU a implementira ga UNDP u saradnji sa Općinom Maglaj.

Škola pčelarstva počela je s radom a polaznici su već imali priliku slušati predavanje i prisustvovati edukaciji koju provodi Ekrem Suljaković. 

Zainteresovani se i dalje mogu prijaviti u školu pčelarstva predsjedniku Udruženja pčelara Maglaj Ekremu Suljakoviću lično, u prostorijama Udruženja srijedom od 10.00 - 12.00 sati ili na broj telefona 062933822.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.