maglajinfo.com
vijesti maglaj 1117

Obustava saobraćaja trajat će do završetka radova

Počeli radovi na rekonstrukciji dijela ulice Srebreničkih žrtava rata

26.10.2015. 16:33 0

Započeli su radovi na rekonstrukciji dijela ulice Srebreničkih žrtava rata u Maglaju, u dužini od 920 metara na dionici od Gradskog mosta do Benzinske pumpe "Energopetrol", obavijestili su danas građane iz općine Maglaj.

Dionica ulice Srebreničkih žrtava rata, od Gradskog mosta do raskrsnice ulica Srebreničkih žrtava rata i 1.marta, kod Nogometnog stadiona je u potpunosti zatvorena i obustavljen je saobraćaj, osim za vozila izvođača radova.

Obustava saobraćaja trajat će do završetka radova na rekonstrukciji ulice.

Iz ovih razloga, izmijenjen je režim saobraćaja u gradu i postavljena je nova vertikalna saobraćajna signalizacija, gdje su utvrđeni alternativni pravci kretanja vozila.

Molimo građane da obrate pažnju na novu saobraćajnu signalizaciju, kako bi se funkcionisanje saobraćaja uspostavilo po novom saobraćajnom režimu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.