maglajinfo.com
vijesti maglaj 3835

Počeo saobraćati brzi voz ŽFBiH na relaciji Sarajevo - Maglaj

14.12.2020. 10:21 0

Željeznice Federacije BiH saopćile su da je novi red vožnje ŽFBiH za 2020/2021. godinu stupio na snagu u 13. decembra 2020. godine.

Vozovi će saobraćati u skladu sa izmijenjenim redom vožnje, a u skladu sa Naredbom Federalnog štaba civilne zaštite kojom se dozvoljava rad javnog linijskog i vanlinijskog prevoza putnika u željezničkom prevozu na području Federacije BiH, uz posebne epidemiološke mjere, saopćeno je iz Željeznica FBiH.

U skladu sa  preporukama Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva i Federalnog štaba civilne zaštite, u cilju smanjenja rizika od prenošenja koronavirusa, putnicima se preporučuje održavanje razmaka od najmanje jednog metra u vozu, te korištenje zaštitnih maski i dezinfekcija ruku pri ulasku u voz, kako bi svi sudionici u prevozu bili zaštićeni u najvećoj mogućoj mjeri.

Tako je počeo saobraćati i brzi voz 714/711 na relaciji Sarajevo - Maglaj - Sarajevo.

Brzi voz 714 Sarajevo - Maglaj, polazak u 16 h i 30 min.

Brzi voz 711 Maglaj - Sarajevo, polazak u 06 h i 01 min.

Kompletan novi red vožnje pogledajte klikom ovdje.

 
 

Stupanjem na snagu novog reda vožnje na Željeznicama FBiH počeo je saobraćati brzi voz 714/711. Brzi voz 714 Sarajevo -...

Objavljuje Željeznice FBiH Putnički saobraćajNedjelja, 13. prosinca 2020.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.