maglajinfo.com
vijesti maglaj 1148

Počinje sanacija i rekonstrukcija mosta u Liješnici, obustava saobraćaja trajat će tri mjeseca

30.09.2020. 19:24 0

Obavještavamo sva pravna i fizička lica sa područja općine Maglaj, da će se u skladu sa potrebama izvođenja radova na sanaciji i rekonstrukciji mosta preko rijeke Liješnice u naseljenom mjestu Liješnica, južni izlaz iz Maglaja (u neposrednoj blizini Natron-Hayata) u potpunosti obustaviti saobraćaj za pješake i motorna vozila u oba smjera, saopćeno je danas iz Općine Maglaj.

Obustava saobraćaja počinje od 06.10.2020. godine (utorak) i trajat će naredna tri mjeseca, odnosno do završetka radova na sanaciji i rekonstrukciji mosta.

U vezi s tim, bit će uredno postavljena saobraćajna signalizacija, tako da se kompletan saobraćaj preusmjerava na sjeverni ulaz u Maglaj.

Molimo građane i vozače motornih vozila, da imaju strpljenja i poštuju upute koje će biti date od uposlenih iz firme Porobić  d.o.o. Zavidovići i PS Maglaj, te da imaju razumijevanja za novi režim saobraćaja dok traju radovi na sanaciji i rekonstrukciji mosta preko rijeke Liješnice, stoji u obavještenju.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.