Podrška Ameru Međiću preča nego ikad

20.01.2014. 16:55 0

Naš Amer Međić putem svog facebook profila poručio je svojim glasačima da ne glasaju za njega, Amer je napisao: "Žiri mi je dao ocjene za pjesmu, ne za moju izvedbu. Nemojte glasati za mene."

VIDEO

Amer Međić, maglajlija koji učestvuje u hayatovom show-u ZMBT, vjerovatno frustriran ocjenama žirija koji prema njegovim navodima nije ocjenio njegovu izvedbu, već pjesmu koju je pjevao putem svog facebook profila poručio je svojim glasačima da ne glasaju za njega.

 

Naš portal Ameru želi ovim člankom pružiti podršku u daljem takmičenju te mu poručiti kako svojim vokalnim sposobnostima može i treba daleko ići u ovom cirkusu od takmičenja.

 

Naš Amer Međić od početka takmičenja pokazao je zavidno znanje u interpretaciji pjesama, te je skoro uvijek dobijao vrlo dobre ili odlične ocjene. Posljednji put dobio je 8, 8, 8, i 9.

 

Međutim Amer zaslužuje više, iako mi nismo dovoljno kompetentni da ocjenjujemo njegove vokalne sposobnosti. 

 

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da ga podrže onako kako su podržavali i Jelenu. Svaki Vaš glas na broj 096/820 - 812, iako je isfrustriran Ameru će biti još veći motiv da ide dalje. 

 

Amere, samo naprijed učini nas ponosnim

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.