Pogledajte projekat i buduću lokaciju sportskog poligona u Misurićima

28.01.2014. 12:18 0

Ovih dana u MZ Misurići aktivno se radi na projektu izgradnje sportskog poligona sa dječijim igralištem.

U MZ Misurići davno se pojavila potreba za jedan sportski poligon, tako se ova prigradska MZ nakon dugo vremena odlučila za pokretanje ideje izgradnje sportskog poligona sa dječijim igralištem koji će vjerujemo uveliko biti od koristi mladim ljudima ove prigradske maglajske Mjesne Zajednice. 

 

Projekat izgradnje poligona je gotov i našem portalu ustupljene su fotografije istog, a prije nekoliko dana članovi MZ izašli su na teren i ograničili prostor na kome će zahvaljujući sredstvima Općine Maglaj i MZ biti izgrađen sportski poligon.

 

Sportski poligon bit će izgrađen na parceli između lokalnog i magistralnog puta, a njegova planirana asfaltna površina je 924,00 metara kvadratnih. Uz sportski poligon biti će izgrađene i montažne tribine, te dječije igralište. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.