maglajinfo.com
vijesti maglaj 2243

Članovi redakcije portala maglajinfo.com posjetili porodicu Bilić

Porodici Lamije Bilić uručena novčana donacija iz Amerike

2.01.2016. 16:50 0

Nakon što je na Hayat TV emitovana priča o porodici Bilić u emisiji ''Ispuni mi želju'', a zatim objavljena i na stranicama portala maglajinfo.com, Maglajka Admira Đapo koja trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama javila se redakciji našeg portala sa željom da pomogne ovoj maglajskoj porodici.

Nakon što je potresnu priču, u kojoj Lamija Bilić govori kako joj je jedina želja da njena bolesna majka ozdravi, podijelila sa svojim prijateljima, naša sugrađanka prikupila je novčana sredstva u iznosu od 700 KM.

Članovi redakcije portala maglajinfo.com tako su jučer u pratnji lokalnog imama Atif ef. Dedukića posjetili ovu maglajsku porodicu u Starom gradu te uručili sredstva malenoj Lamiji.

Lamija, kao i njen otac Safet te majka Sabira imali su samo riječi zahvale za one koji su uzeli učešće u prikupljanju sredstava, te kazali kako će im ova sredstva dobro doći, s obzirom da su Sabirini lijekovi jako skupi, a dugovi su se nagomilali.  

- Hvala onima koji su poslali, donirali ovaj novac i kada su pomislili na mene, da im Allah da prvo zdravlja, jer to je najpreče, sve ostalo dođe po sebi. Neka im Allah uveća nafaku, i neka nikada ne znaju za patnju, da uvijek imaju, ali neka znaju da je najbitnije zdravlje, kazala je Sabira koja je iz KB Zenica puštena na kućno liječenje. 

U ovoj humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za porodicu Bilić koja je uspješno realizovana učešće su uzele porodice Međedović, Đapo, Tirić, Šabanović i Bašić.

POVEZAN ČLANAK: LAMIJA BILIĆ IZ MAGLAJA IMA SAMO JEDNU ŽELJU, DA NJENA MAMA OZDRAVI

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.