Potpisani ugovori o radu za 44 osobe koje će raditi na čišćenju

23.06.2014. 12:02 0

Prema obavjesti na web stranici Općine Maglaj, danas je u Sali Općinskog načelnika izvršeno potpisivanje Ugovora o radu za 44 osobe koje će biti angažovane na poslovima čišćenja na području općine Maglaj.

Vlasnik kompanije Al-Shiddi je izrazio želju da pomogne područjima nastradalim u nedavnim elementarnim nepogodama i odlučio ju da to uradi na ovaj način. U naredna tri mjeseca 44 radnika će biti angažovano na poslovima čišćenja općine Maglaj. Njihov rad će koordinirati Komunalno javno društvo koje će i voditi evidenciju radnih sati a plaću i sve doprinose na plaće će, na račune angažovanih radnika, uplaćivati grupacija Al-Shiddi.

 

U razgovoru sa predstavnicima grupacije Al-shiddi, Općinski načelnik se zahvalio na ovakvom vidu pomoći Općini Maglaj i izrazio želju da se ovakvi i slični projekti realizuju i u budućnosti. Takođe je navedeno da postoji mogućnost i dalje pomoći ove grupacije Općini Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.