maglajinfo.com
vijesti maglaj 19438
Hayat TV

Potresna priča iz Moševca kod Maglaja: Vodio sam kćerku u hitnu jer je zabolio stomak od gladi

Teška životna priča porodice Skula

Potresna priča iz Moševca kod Maglaja: Vodio sam kćerku u hitnu jer je zabolio stomak od gladi

19.05.2017. 00:51 0

Možete li zamisliti porodicu čija su djeca završila u bolnici jer su dobila zapetljaj crijeva od gladi a jedno dijete, odnosno bebu su izgubili, jer je po mišljenju ljekara, bila jako slabo hranjena, odnosno, zbog nedostatka hrane, gubila je na kilaži.

VIDEO

- Teško je to zamisliti, ali naprosto je tako. Sabir Skula je otac troje djece, koja plaču, jer su gladna. Sabir je sam i zaboravljen, jer živi na kraju sela Moševac, u Općini Maglaj - javila je Hayat TV. 

Tamo gdje je kuća porodice Skula teško je i zamisliti da neko živi, ljudi su odsječeni od svega, od drugih, ljudi, od civilizacije, odjsečeni su od života.

Pogledajte video priču a ukoliko se odlučite pomoći ovoj porodici, njihov kontakt je Sabir Skula, selo Moševac, Općina Maglaj, broj telefona: 062/ 188-026. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.