maglajinfo.com
vijesti maglaj 4513

Dobro došao, hej mubarek ramazan

Povodom mjeseca ramazana Maglajlijama i Maglajkama podijeljene ruže, slatkiši i baloni

5.06.2016. 23:09 0

Danas su članice Aktiva žena MIZ-a Maglaj podijelile radost dolaska ramazana s ostalim Maglajlijama, nastarijim i najmlađim, muškim i ženskim. Podijeljeno je 60 ruža, balona i pakovanja slatkiša u znak 30 sehura i 30 iftara.

Danas pred nastupanje akšamskog vremena, a od koga počinje sveti mjesec muslimana, podijeljeno je 60 poklona u znak 30 sehura i 30 iftara.

Članice Aktiva žena MIZ-a Maglaj realizirale su projekat podjele ruža, balona i slatkiša prolaznicima u znak dijeljenja radosti s ostalim sugrađanima zbog dolaska ramazana, bilo s onim koji ga obilježavaju ili s ostalim koji trebaju znati da je to znak milosti, oprosta i međusobnog razumijevanja.

Podjela je protekla u veselom raspoloženju članica i oduševljenju prolaznika, a što je bilo popraćeno mnogobrojnim komentarima zahvale, iznenađenja ali i anegdotama.

,,Kako ću ja ovo vama sada platiti?!'', pitala je pomalo zabrinuto maglajska penzionerka kada je dobila ovaj besplatni znak pažnje.

Iskrene čestitke u povodu ramazana članice Aktiva upućuju svim vjernicima, čitaocima portala Maglajinfo.com, Ramazan Mubarek Olsun. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.