Poznato ime 'kreativca' koji je ispisao ljubavnu poruku na Uzeirbegovom konaku

8.05.2014. 17:35 0

Nakon što se našim gradom pročulo kako je nepoznati počinilac ispisao ljubavnu poruku na zidovima maglajskog spomenika, redakcija našeg portala došla je do informacija ko je kreativac koji je ispisao poruku na Uzeirbegovom konaku.

Ljubav svakako ne treba osuđivati, međutim ovakav jedan način na koji se ona u našem gradu počela iskazivati svakako nije lijep i romantičan.

 

Brojne ljubavne poruke slične onima na tvrđavi, zatim slične onima na novoizgrađenoj obaloutvrdi našle su se ovih dana i na zidovima Uzeirbegovog konaka, na zidovima nacionalnog spomenika Bosne i Hercegovine. 

 

Nakon što je ova vijest aktuelizirana, našem portalu obratio se građanin koji je imao u posjedu sliku na kojoj se iskazana ljubav porukom na konaku uzvraća također ljubavnim porukama napisanim na facebooku, zajedno sa fotografijom poruke na zidovima Uzeirbegovog konaka, te sa imenom "kreativca" koji je ovu poruku ispisao.  

 

Kako nam je napisao naš čitatelj on je informacije do kojih je došao proslijedio nadležnim organima. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.