U divanhani Medžlisa IZ-e

Predavanje Dr. Emire Drnda Čičeklić o temi "Žena i zdravlje"

15.04.2014. 22:39 0

Aktiv žena Medžlisa IZ-ce Maglaj koji djeluje pri Medžlisu Maglaj mjesečno organizuje predavanja, a ovog mjeseca to će biti predavanje o temi „Žena i zdravlje“ koje će se održati u subotu 19. aprila 2014. godine sa početkom u 13,00 sati, u divanhani Medžlisa IZ-e Maglaj.

Predavanje o ovoj temi održat će direktorica JU 'Dom Zdravlja' Maglaj dr. ginekolog Emira Drnda Čičeklić.

 

Predsjednica Aktiva žena Medžlisa IZ-e Maglaj h. Amira Talić kao i sve članice Aktiva žena Medžlisa IZ-e Maglaj pozivaju Maglajke da dođu i prisustvuju ovom predavanju nakon kojeg će biti upriličeno i prigodno druženje.

 

"U okviru mjesečnih predavanja za žene, naš Aktiv koji djeluje pri Medžlisu Islamske Zajednice Maglaj ovim putem poziva sve drage sestre na predavanje koje će nam u divanhani Medžlisa održati uvažena dr. Emira Drnda Čičeklić, akoBogda radovat ćemo se Vašem dolasku", kazala je h. Amira za naš portal. 

 

Divanhana Medžlisa IZ-e, subota, 19. april, 13:00 sati

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.