Predsjedavajući OV i načelnik uputili čestitku povodom Dana državnosti BiH

24.11.2015. 17:32 0

Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine predsjedavajući OV Marko Zelić i Općinski načelnik Mehmed Mustabašić uputili su čestitku koju vam prenosimo u cijelosti.

U povodu 25. novembra, Dana državnosti BiH, praznika koji označava historijski kontinuitet Bosne i Hercegovine kao države, svim građanima općine Maglaj upućujemo iskrene čestitke, uz želju da samo svojim zajedničkim radom možemo da doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštivanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti. Odlukama ZAVNOBiH-a, kao temelja bosanskohercegovačke državnosti, obavezujemo se da ćemo poštovati i čuvati istinu o viševjekovnom identitetu bosanskohercegovačkog društva i države, ponosni na bogatstvo naših različitosti. Ovaj historijski dan također nas podsjeća da samo mirom i tolerancijom možemo učiniti suživot u ovoj zemlji boljim i efikasnijim, a budućnost svjetlijom i ljepšom. Sretan vam Dan državnosti Bosne i Hercegovine! 

PREDSJEDAVAJUĆI OV
Marko Zelić

OPĆINSKI NAČELNIK
Mehmed Mustabašić, prof.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.