Općina Maglaj
vijesti maglaj 822

Predstavljen dio ponude za pravne klijente i stanovništvo

Predstavnici BBI banke posjetili Maglaj

22.01.2014. 17:58 0

Na sastanku sa načelnikom su predstavljeni pokazatelji i potencijali općine Maglaj, interesantni za bankarski sektor kao preduslov i sastavni dio poslovne infrastrukture.

MEHMED MUSTABAŠIĆ, općinski Načelnik sa svojim saradnicima primio je danas predstavnike Bosna Bank International (BBI) predvođene g-dinom Nihadom Topalovićem.

 

Na sastanku su predstavljeni pokazatelji i potencijali općine Maglaj, interesantni za bankarski sektor kao preduslov i sastavni dio poslovne infrastrukture.

 

Predstavnici BBI banke su predstavili trenutne poslovne rezultate i dio planiranih aktivnosti za budući period.

 

Ponuda za povratničku populaciju

 

Također predstavljen je dio ponude za pravne klijente i stanovništvo sa posebnim naglaskom na povratničku populaciju, te Sarajevo biznis forum 2014. kao poslovni forum koji domaćim poslovnim ljudima pruža mogućnost poslovnog okupljanja i susreta sa potencijalnim investitorima.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.