maglajinfo.com
vijesti maglaj 887

Posjeta Maglaju

Dan ZDK: Predstavnici institucija vlasti posjetili Udruženje ''Cicmanka'' i Savez CŽR-a ZDK

31.08.2017. 15:53 0

U skladu sa Programom obilježavanja Dana Zeničko-dobojskog kantona za 2017. godinu, predstavnici Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona, zajedno sa članovima skupštinske Komisije za ravnopravnost spolova, ljudskih prava i građanske slobode te članovima Komisije za mlade, realizirali su u srijedu i četvrtak planirane posjete Maglaju, Žepču i Zavidovićima.

U srijedu je u Maglaju održan sastanak predstavnika institucija vlasti ZDK-a sa predstavnicima Saveza civilnih žrtava rata Zeničko-dobojskog kantona a realizovana je i posjeta Udruženju ''Cicmanka'' u Novom Šeheru. 

Također u Parku ljiljana odata je počast poginulim braniocima Maglaja te je položeno cvijeće na Centralno spomen-obilježje. 

U četvrtak su predstavnici navedenih institucija Zeničko-dobojskog kantona posjetili Udruženje ''Majska Ruža'' u Zavidovićima te JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču, saopćeno je iz resornog ministarstva. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.