Sehur

Iftar

Vaktija 1441/2020.
maglajinfo.com
vijesti maglaj 355

152 studenta

Premijer Ganić i ministar Čolaković sutra će u Maglaju uručiti rješenja stipendistima Ministarstva za boračka pitanja

18.04.2019. 10:45 0

Rješenja će biti uručena sutra, 19. aprila 2019. godine u 14.30 sati u sali Općinskog Vijeća (zgrada JU Dom kulture "Edhem Mulabdić").

Studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju po Konačnoj listi Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona za studijsku 2018/2019. godinu, rješenja će biti uručena sutra, 19. aprila 2019. godine u 14.30 sati u sali Općinskog Vijeća (zgrada JU Dom kulture "Edhem Mulabdić"). 

Rješenja studentima uručit će premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirza Ganić i ministar za boračka pitanja u Vladi ZDK Fahrudin Čolaković.

U akademskoj 2018/19. godini Ministarstvo za boračka pitanja stipendirat će 152 studenta sa područja Općine Maglaj, odnosno sve kandidate na Konačnoj listi kojima je izvršeno bodovanje.

Prilikom preuzimanja rješenja svi studenti su obavezni imati INDEX i ličnu kartu kao identifikacioni dokument. Oni studenti koji ne budu u mogućnosti taj dan preuzeti rješenje, isto će moći u roku od narednih 7 (sedam) dana preuzeti u Ministarstvu za boračka pitanja ZDK. Za studente koji studiraju van granica Bosne i Hercegovine rješenje može preuzeti roditelj uz ovjerenu punomoć, saopćeno je iz Općine Maglaj.

Kompletnu listu možete pogledati klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.