maglajinfo.com
vijesti maglaj 555

Ko čeka taj i dočeka

Privremeno pušteno odvijanje saobraćaja preko novoizgrađenog mosta u Liješnici

12.02.2021. 21:51 0

Obavještavamo sva pravna i fizička lica sa područja naše općine, da je Općina Maglaj završila I fazu radova na izgradnji novog mosta preko rijeke Liješnice, južni izlaz iz Maglaja. Danas od 11,00 sati privremeno je pušteno odvijanje saobraćaja preko novoizgrađenog mosta, objavili su iz Općine Maglaj.

Svi učesnici u saobraćaju, pješaci i motorna vozila mogu koristiti novoizgrađeni most preko rijeke Liješnice za saobraćaj u oba smjera.

Most je privremeno pušten u funkciju dok se ne steknu uslovi za nastavak radova na izgradnji pristupnih saobraćajnica i konačnog završetka radova na izgradnji mosta.

Zahvaljujemo se svim učesnicima u saobraćaju, a posebno građanima Maglaja i MZ Liješnica na razumijevanju i strpljenju koje su imali za vrijeme trajanja radova, stoji u saopćenju.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.