Ramazan 1440/2019. Maglaj | 22.05.

Sehur

Iftar

Vaktija 1440/2019. vaktija.ba
SPONZORISANO
vijesti maglaj 4906

Budući vlasnici oslobođeni poreza

Prodaja stanova u strogom centru Maglaja: Preostale još tri stambene jedinice

18.04.2019. 12:39 0

Investitor prodaje stanove na atraktivnoj lokaciji u Maglaju u modernom stambeno-poslovnom objektu. Radovi na objektu teku prema ranije utvrđenom planu i rasporedu.

U strogom centru Maglaja gradi se moderni stambeno-poslovni objekat smješten u neposrednoj blizini raskrsnice ulica Viteška i Aleja ljiljana, a preko puta nekadašnje zgrade šumarije. 

Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru grada

Na stambenom objektu u toku je druga faza izgradnje koja obuhvata izgradnju nadzemnih etaža objekta a završetak treće faze, odnosno kraj radova očekuje se u decembru 2019. godine. 

Investitor objekta vrši prodaju stanova koji su fleksibilnih dispozicija i to veličine od 30 do 80 metara kvadratnih. 

Ovaj moderni stambeno-poslovni objekat posjedovat će: terase, lođu, vodu, električnu energiju, sistem kanalizacije, centralno grijanje (toplovodni sistem grijanja), telefonski priključak, interfon, kablovsku televiziju, ostavu, vatrodojavni sistem te video nadzor. 

Stambeno-poslovni objekat gradi se prema modernim standardima i to od nosivih armiranih betonskih zidova.

Objekat će posjedovati terase, lođu, vodu, ostavu, vatrodojavni sistem...

Fasadni sistem bit će uređen sa izvrsnim termozvučnim izolacionim svojstvima koji se sastoji od fasadnih zidova zidanih šupljom opekom (d=25 cm) u produžnom cementnom malteru i temoizolacijom (d=10 cm) te završnom silikatnom žbukom. 

Objekat će posjedovati pregradne zidove debljine 15 cm, a vanjska stolarija sastojat će se od petokomornih pvc profila sa dvoslojnim termopan staklom izvrsnih termoizolacijskih svojstava te aluminijskim roletnama. 

Potencijalne kupce stanova želimo napomenuti da je objekat novogradnja te da su budući vlasnici stanova oslobođeni plaćanja poreza. 

Sve informacije u vezi kupovine stanova mogu se dobiti na broj telefona: 00 387 61 745 021 (Senad Karabegović). 

Klikom ovdje ili u nastavku pogledajte detaljno tipove i raspored u potencijalno vašim stanovima.

Stan S12 P=51,92m2

Stan S13 P=65,37m2 

Stan S15 P=80,07m2

Stan S16 P=52,32m2

Stan S17 P=27,89m2

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.