Prosijala rasvjeta u MZ Misurići izgrađena zahvaljujući sredstvima majke Fatime

22.01.2014. 21:34 0

Sinoć je u MZ Misurići bilo svečano, izgrađena rasvjeta je 'prosijala' zahvaljujući Fatimi Timki Ibraković, majci r. Smajić Nedžada i r. Smajić Nedžade.

U Mjesnoj Zajednici Misurići sinoć je bilo svečano. Ovo prigradsko maglajsko naselje zahvaljujući sredstvima i donaciji Fatime Timke Ibraković dobilo je uličnu rasvjetu. 

 

Majka r. Nedžada i Nedžade, Fatima Timka Ibraković pripremila je i ugostila mnogobrojne zvanice iz kulturnog i javnog života, među njima i načelnika naše Opštine prof. Mehmeda Mustabašića, kako bi svečano obilježila puštanje u funkciju ovog 'hajra' kojeg je ona učinila, a sve kao trajno podsjećanje na svoju rahmetli djecu, r. Nedžada i Nedžadu Smajića. 

 

S obzirom da su ovakve pozitivne priče u kojima glavnu ulogu imaju naši sugrađani naš portal želi ovim putem čestitati i iskreno se zahvaliti u ime mještana ove MZ, Fatimi Timki Ibraković koja je sigurno učinila trajno dobro za sve stanovnike ovog prekopružnog maglajskog, prigradskog naselja.

 

Mještani Misurića nisu krili oduševljenje što su dobili uličnu rasvjetu koja će im biti od velike pomoći pri kretanju mračnim sokacima, a nadamo se da će ovaj 'hajr', dobro djelo odmoći onima koji su skoro otkriveni u činjenju krivičnih djela na području Misurića te njima sličnima.

 

Kako je sinoć bilo u Misurićima pogledajte u našoj galeriji. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

RT @bihamk: Nakon završenog uviđaja saobraćajne nezgode, od 18:45 sati ponovo je u funkciji magistralni put M-17, u Šijama. Za… https://t.co/IHWTZeYwJY

@maglajinfo.com31.03. - 18:55h