maglajinfo.com
vijesti maglaj 773

Reisu-l-ulema IZ-e u BiH u nedjelju u posjeti Medžlisu Maglaj

2.01.2015. 02:25 0

U nedjelju 4. januara 2014. godine mevludskoj svečanosti povodom 12. Rebiu-l-evvela, rođendana Muhammeda s.a.w.s. i završetka radova na sanaciji štete i obnovi poplavljene Nove gradske ''Vali Recep Yazicioglu'' džamije u Maglaju, nazočit će i svojim prisustvom istu uveličati reisu-l-ulema IZ-e u BiH, Nj.E. mr. Husein ef. Kavazović.

Mevludska svečanost biti će održana u Novoj gradskoj ''Vali Recep Yazicioglu" džamiji u Maglaju od 12:00 sati, a mevludski program izvest će imami Medžlisa Maglaj, hor "Revda" te gosti, učači Kur'ana iz Turske. 

 

 

 

 

Iz medžlisa Maglaj pozivaju sve vjernike da se odazovu i u što većem broju prusustvuju, te na taj način odaju poštovanje i zahvalnost našem Reisu-l-ulemi na svemu što je učinio za Medžlis/Općinu Maglaj nakon majskih poplava. Budite dragi gosti Medžlisa IZ-e Maglaj. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.