maglajinfo.com
vijesti maglaj 827

Najbolji će biti proglašeni u pet kategorija

RTV Maglaj organizuje 12. ''Izbor sportiste Maglaja''

10.02.2018. 16:53 0

Pod pokroviteljstvom općine i Načelnika, RTV Maglaj će na velikoj svečanosti 24.februara po 12.put proglasiti najbolje pojedince i kolektive u oblasti sporta.

Na adrese 17 sportskih organizacija koje djeluju na području općine već su upućeni poziv za učešće u tradicionalnoj kampanji „Izbor sportiste Maglaja“.

Najbolji će, kao i predhodnih godina, biti proglašeni u pet kategorija: najbolji sportista, sportski klub, sportista-invalid, sportski radnik, a dodjeliće se i priznanje za razvoj omladinskog sporta. Klubovima su upućeni poziv i Kriteriji za izbor najboljih, a svoje prijedloge trebaju dostaviti do 12. februara 2018. godine.

Na osnovu prijedloga Žiri u sastavu: Nejra Bradarić, predsjednica Žirija, Jasminko Kapić, savjetnik općinskog Načelnika, dr Elvir Vehabović, predsjednik Komisije Općinskog vijeća za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, predstavnik pokrovitelja, Izudin Husanović, predsjednik SSRI Maglaj i Darko Vukadin, sportista-veteran, sumiraće rezultate i shodno donesenim Kriterijama proglasiti najbolje u svim kategorijama.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.