Fotografije sa meča u kojem je RK Maglaj pobjedom protiv RK Sloga ovjerio opstanak u PL

Rukomet se u Maglaju igrao i vječno će se igrati

11.12.2014. 23:18 0

Naše cijenjene čitatelje i čitateljke sa nekoliko članaka iz arhive želimo podsjetiti na prošlosezonske divne dane za maglajski rukomet, kada su naši rukometaši, posebno u drugom dijelu sezone igrali vrhunski rukomet, redali pobjede i na kraju opstali u eliti bh. rukometa.

Nakon što su izborili opstanak, desile su se majske poplave, dvorana "Pobjede" je poharana i trenutno traje njena obnova. Status RK "Maglaj" je zaleđen, ali Maglajlije i Maglajke vjeruju i ne sumnjaju u to da će se rukometni klub iduće sezone vratiti stazama stare slave. Rukomet se u Maglaju igrao i vječno će se igrati!

 

U nastavku klikom na naslov pročitajte samo neke od predivnih sportskih, rukometnih priča ispričanih prošle sezone u sportskoj dvorani "Pobjeda" u Maglaju. NA KRILIMA ČIČKUŠIĆA, MEHINOVIĆA I MEMIŠEVIĆA RK MAGLAJ POBJEDIO HMRK ZRINJSKI

 

U GROTLU MAGLAJSKE DVORANE PALI FAVORITI IZ DERVENTE

 

RAPSODIJA U PLAVOM, NAŠI RUKOMETAŠI BOLJI OD VOGOŠĆE

 

RUKOMETAŠI PREDVOĐENI BENJAMINATOROM PROTUTNJALI KROZ KOZARSKU DUBICU

 

NAŠI PREDVOĐENI ČIČKUŠIĆEM POBJEDILI KRIVAJU I DOŠLI DO ZLATA VRIJEDNIH BODOVA

 

NEVJEROVATNA SERIJA, PETA UZASTOPNA POBJEDA NAŠIH RUKOMETAŠA

 

U PREPUNOJ DVORANI ''POBJEDE'' NAŠI RUKOMETAŠI SLAVILI POBJEDU PROTIV GRADAČCA

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.