maglajinfo.com
vijesti maglaj 2850

Rukometni klub Maglaj: Neosnovano smo prozvani, uputili smo odgovor MRK Goražde

13.10.2016. 23:07 0

Rukometni klub Maglaj nakon neosnovanih prozivki na portalu Gorazdeonline.ba te na stranici MRK Goražde večeras je objavio demant.

S obzirom da je Rukometni klub Maglaj neosnovano prozvan na stranici Gorazdeonline.ba u članku pod nazivom Je li Maglaj gdje je nekad bio?, kao i na Facebook stranici Muškog rukometnog kluba Goražde, Rukometni klub Maglaj objavio je večeras demant koji vam prenosimo u cjelosti. 

Dana, 02.09. 2016. godine, Rukometni klub Goražde je poslao mail Rukometnom klubu Maglaj u kojem traži odgodu igranja utakmice VI kola Premijer lige u rukometu.Rukometni klub Maglaj: Neosnovano smo prozvani, uputili smo odgovor MRK Goražde

Rukometni klub Maglaj je odgovorio na mail 11. 10. 2016. sa napomenom da Upravni odbor RK Maglaj prihvata molbu za odgodu utakmice, s tim da treba da predlože nove termine, zbog reprezentativne pauze. 

Stava smo da je saopćenje koje je objavljeno u medijima neosnovano. Razlog zbog kojeg smo odgovorili na mail 11.10.2016. je taj što smo očekivali poziv u reprezentaciju najboljeg igrača Premijer lige u prošloj sezoni.

Sportski pozdrav i još jednom hvala Rukometnom klubu Goražde i svim Goraždanima na nesebičnoj podršci u najgorim trenucima za Maglaj i Rukometni klub Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.