Sehur

Iftar

Vaktija 1442/2021.
maglajinfo.com
vijesti maglaj 1503

Saopćenje za javnost iz Općine Maglaj u vezi s koronavirusom

11.03.2020. 18:09 0

Iz Općine Maglaj danas su se putem zvanične web-stranice oglasili saopćenjem za javnost.

Pored zasjedanja Općinskog štaba civilne zaštite, načelnik općine Mirsad Mahmutagić pomno prati dešavanja vezana za pojavu koronavirusa, kako bi se građani općine Maglaj na vrijeme zaštitili.

U vezi s tim, sutra je zakazan sastanak sa svim direktorima javnih ustanova na području općine Maglaj sa početkom u 9,00 sati.

Stiglo je zvanično saopćenje Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona u kojem je navedeno da se nastava za učenike osnovnih i srednjih škola od 12.03.2020. godine do daljnjeg obustavlja.

Kako bismo spriječili daljnje širenje epidemije, doći će i do promjena u radu sa strankama za javne ustanove i Općinu Maglaj, o čemu ćemo vas detaljno izvjestiti tokom sutrašnjeg dana, stoji u saopćenju iz Općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.