maglajinfo.com
vijesti maglaj 1292

Šemsudin Mehmedović, poslanik u PS BiH boravio u posjeti našem gradu

14.04.2015. 18:04 0

Poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Šemsudin Mehmedović boravio je danas u posjeti Maglaju gdje se u prostorijama UG CŽR-a općine Maglaj sastao sa članovima i članicama ovog Udruženja građana te sa njima razgovarao o problematici sa kojom se susreću članovi te o daljoj saradnji.

Ovom sastanku prisustvovao je i općinski načelnik Mehmed Mustabašić.

 

Tom prilikom Miralem Malkić, predsjednik UO Udruženja CŽR-a Maglaj uručio je uokvirenu fotografiju Maglaja gdinu. Šemsudinu Mehmedoviću.

 

Poslanik u PS BiH gdin. Mehmedović posjetio je danas i JU Narodna Biblioteka Maglaj gdje se susreo sa direktoricom ove JU Ninom Bunjevac-Salkić, te joj tom prilikom poklonio knjigu Jasmina Odobašića "Hiljadu grobnica u Bosanskoj krajini 1992-1995".

 

Također Mehmedović je posjetu Maglaju iskoristio kako bi se sastao i sa predstavnicima UG privrednika "15. maj" Maglaj sa kojima je razgovarao o stanju u kome se oni nalaze, a nakon katastrofalnih majskih poplava.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.