maglajinfo.com
vijesti maglaj 3517

Muhamed Osmić je zajednički kandidat SDA i SBB-a za načelnika općine Maglaj

25.09.2016. 13:06 0

U Maglaju je jučer ispred Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' održan centralni predizborni skup Saveza za bolju budućnost.

Na Skupu je predstavljena lista kandidata za Općinsko vijeće Maglaj koju predvodi Muhamed Hrnjić, te zajednički kandidat SBB-a i SDA za poziciju načelnika općine Maglaj, Muhamed Osmić. 

- Idemo u bolju budućnost. Jedinstvom snaga možemo napraviti ogromne pomake. Stvoriti još povoljniji ambijent za privredu, poticaje za poljoprivredu. Osigurat ćemo da općina Maglaj bude još bolji servis građana. Obračunat ćemo se s neradom u interesu boljeg i jačeg Maglaja - naveo je Muhamed Osmić, zajednički kandidat SDA i SBB za načelnika općine Maglaj.

Skupu je prisustvovao i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić koji je naglasio kako je Muhamed Osmić zajednički kandidat SDA i SBB za poziciju načelnika općine Maglaj.

- Onaj koji nema mudrost i tolerancije, ni lične odgovornosti da svoju malu sujetu skloni u korist velike koalicije ne zaslužuje vaše glasove... Mi smo stranka koja želi da u politiku vrati riječ. Dok ne izgovorite riječ vi vladate njome, kada izgovorite riječ, ona vlada vama. Mi smo dali riječ da ćemo podržati načelnika kojeg predloži SDA, to je naš, naš i naš načelnik, kazao je između ostalog Radončić.

On je istakao kako kandidati, članovi i aktivisti SBB ne smiju sebe dovesti u poziciju dvoličnosti.

- Mi smo ozbiljna stranka, mi smo ozbiljan politički projekat, mi imamo što se kaže i glavu i rep i ja vas molim da ni mene ni sebe ne dovedete u poziciju dvoličnosti, da jedno pričamo, a drugo radimo, da jedno obećamo a zaokružimo nekoga drugoga. Zaokružimo našeg načelnika, kazao je Radončić.

Skupu je prisustvovalo više stotina građana. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.