maglajinfo.com
vijesti maglaj 1728

Fantastično, adrenalinom ispunjeno druženje u Gradišci

Spartan iz Maglaja na otvorenom airsoft treningu u Gradišci

20.10.2014. 23:37 0

U nedjelju, 19. oktobra Airsoft Klub Shadow Regiment iz Gradiške bio je organizator airsoft druženja na kome se okupilo pedesetak airsoftera iz nekoliko bh. airsoft klubova, među kojima su bili i airsofteri AK Spartan iz našeg grada.

Podijeljeni u dvije frakcije airsofteri su imali različite zadatke. Spartanci iz Maglaja su bili u Army frakciji koja je imala zadatak pronaći 3 rakete srednjeg dometa i nakon pronalaska donijeti ih u matičnu bazu odakle će vršiti pripremu lansiranja.

 

Army frakcija među kojima su bili naši momci odradili su 70% zadatka, dvije M rakete su pronađene dok je treća uništena od strane druge frakcije, bili su brži.

 

Druženje je bilo kao i uvijek fantastično, adrenalinski ispunjeno, najbliže što se može približiti pravim vojnim akcijama, saopštili su iz AK "Spartan" iz Maglaja. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.