maglajinfo.com
vijesti maglaj 1726
Foto Studio 'Bašić'/maglajinfo.com

Starogradska legenda Naim: "Trening je važniji od igre."

Starogradska legenda Naim: "Trening je važniji od igre."

18.10.2014. 19:09 0

Malo ko u Maglaju ne zna Naima Jusufbašića iz Starog Grada koji je vjerni navijač NK Natron iz Maglaja. Jedne prilike Naim je u kameru Foto Studia 'Bašić' ispričao nekoliko detalja iz svoje životne priče.

VIDEO

Naim Jusufbašić pošten i dobronamjeran Maglajlija, sa svoje dvije sestre stanuje u Starom Gradu, u obnovljenoj kući koju su mu pomogli izgraditi dobri ljudi. Naim se brine o sebi i njima od svoje zarađene skromne penzije, a često je viđen na tribinama gradskog stadiona. Naim je tako jednom prilikom ispričao nekoliko detalja iz svoje životne priče, a iste je zabilježila kamera Foto Studio "Bašić".

 

"Ima dobrih igrača ali samo ne dolaze na trening redovno, to treba zapazit. Da redovno dolaze na treninge mogli bi ostvariti bolji rezultat", kazao je Naim svoje mišljenje o igrama NK Natron.

 

Naim je kazao kako oduvijek navija i bodri Natron, bio je i u Žepču, i u Slavonskom Brodu, a dobronamjerni Naim često nasmije sve prisutne na utakmicama našeg kluba.

 

Na pitanje da li je on nekada trenirao nogomet Naim je kroz smijeh kazao: "Jesam, ja sam trenirao dok sam mlađi bio, al ja sam većinom bio iza gola, donosio lopte."

 

Pogledajte video prilog o našem Naimu. 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.