maglajinfo.com
vijesti maglaj 1185

Ponovo sanacija nakon novembra 2013. godine

Počinje sanacija mosta na rijeci Liješnici: Ulaz i izlaz iz Maglaja isključivo na petlji u Jelovcu

2.12.2015. 14:25 0

Nakon što je u novembru mjesecu 2013. godine nakon sanacije pušten u saobraćaj, most na rijeci Liješnici, u neposrednoj blizini južne ulazne petlje na magistralnom putu M-17, ponovo će biti saniran.

Obavještavaju se građani da će dana 03.12.2015. godine (četvrtak), u 07:00h, početi radovi na sanaciji mosta na rijeci Liješnica, u neposrednoj blizini južne ulazne petlje na magistralnom putu M-17. Planirano je da radovi traju tri dana, i to 03. – 05.12.2015.

U periodu izvođenja radova, koje će vršiti firma GEO-PUT d.o.o. Maglaj, bit će u potpunosti obustavljen saobraćaj na ulazu u Maglaj, iz pravca Liješnice, u neposrednoj blizini ulazne petlje na magistralnom putu M-17. Ulaz i izlaz iz grada, u periodu izvođenja radova, vršit će se isključivo na raskrsnici u naselju Jelovac, na magistralnom putu M-17.

Molimo građane da imaju razumijevanja za novi režim saobraćaja dok traju radovi na sanaciji mosta, navodi se u obavještenju općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.