maglajinfo.com
vijesti maglaj 3229

Tri i po mjeseca nakon Lokalnih izbora počela isplata naknada za rad u biračkim odborima

30.01.2017. 18:14 0

Općinska izborna komisija Maglaj obavještava sve predsjednike i članove biračkih odbora, kao i njihove zamjenike koji su učestvovali u izbornom procesu na provođenju Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini 2016. godine na području osnovne izborne jedinice 042 A Maglaj, da su sa danom 27.01.2017. godine počele isplate naknada na ime njihovog rada u biračkim odborima, saopćeno je putem zvanične stranice općine Maglaj.

Isplate naknada će biti izvršene putem transakcijskih računa otvorenih kod banke, a koji su u prethodnom periodu predsjednici i članovi biračkih odbora, kao i njihovi zamjenici dostavili Općinskoj izbornoj komisiji Maglaj.

- Općinska izborna komisija Maglaj se zahvaljuje svim predsjednicima i članovima biračkih odbora, kao i njihovim zamjenicima na saradnji u provođenju Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini 2016. godine na području osnovne izborne jedinice 042 A Maglaj, stoji na zvaničnoj stranici maglajske općine. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.