sponzorisani članak
vijesti maglaj 1399

Na terenima SRC ''Oaza mira''

U Galovcu održane Prve sportske igre

5.09.2017. 15:39 0

U nedjelju, na terenima Sportsko-rekreacijskog centra ''Oaza mira'' Galovac održane su Prve sportske igre.

Natjecalo se u boćanju, kamena s ramena, potezanju užeta, potezanju klipa i trčanju u vrećama, a zbog kiše odgođeno je natjecanje u nogometu.

Uz brojne komične scene  posjetitelji su uživali gledajući  i navijajući za svoje predstavnike u ovim starim, tradicionalnim sportovima.

Na kraju, najviše spretnosti ali i snage pokazali su Ivica Ezgeta (Maglaj) i Dragan Šainović (Žepče) pobijedivši u natezanju konopa ( u parovima) ali i u pojedinačnoj ketegoriji Ezgeta je pobijedio u potezanju klipa, a Šainović je bio najbrži u trčanju u vreći. Kamen je najdalje bacio Nenad Topić (Žepče), a u boćanju prvo mjesto je zauzela domaća ekipa iz Galovca Stipo Kajić i Marinko Kelavić.

Pobjednicima su uručene diplome i pehari, a nakon natjecanja, za sve posjetitelje je organizirano druženje uz pjesmu i roštilj do kasno u noć.

Za dobru  organizaciju Sportskih igara u Galovcu najzaslužniji su vrijedni članovi-volonteri Planinarsko-ekološkog i sportsko-rekreacijskog društva „Oaza mira“ Maglaj ali i brojni sponzori: ''Budo-Export'' Žepče, ''Marić'' Žepče, ''Betex'' Tešanj, ''Pero'' Zenica, ''IM Transport'' Žepče, ''Jelinak'' Žepče, ''Transport Expert'' Žepče, ''Drvex'' Žepče, ''BP Eurogrupa'' Žepče te maglajsko-žepački portali i radio postaje/stanice.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.