U Maglaju javna tribina za ugrožene socijalne kategorije

18.04.2014. 15:39 0

U Maglaju će 21. aprila u Sali OV DK 'Edhem Mulabdić' biti održana Javna Tribina na koju se pozivaju pripadnici svih socijalno ugroženih kategorija.

Javna tribina biti će održana sa početkom u 10,00 sati u Sali Općinskog vijeća, a na istoj će se prisutnma obratiti gospodin Dobrica Jonić, pomoćnik ministra Ministarstva za rad i socijalnu politiku Federacije BiH, gospođa Senka Balorda, ministrica Ministarstva zdravstva Ze-do kantona, gospodin Edin Arnaut, pomoćnik ministra Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Ze-Do kantona i gospodin Maid Pračić, pomoćnik ministra Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Ze-Do kantona.

 

Na ovoj tribini kako je gore navedeno prisutnima će se obratiti visoki dužnosnici Vlada FBiH i ZDK iz oblasti invalidnosti, socijalne i zdravstvene zaštite, zato se na ovu tribinu pozivaju svi pripadnici kategorija iz navedenih oblasti.

 

Pozivaju se predstavnici JU"Dom zdravlja "Maglaj, JU" Centar za socijalni rad" Maglaj, Ustanova "Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama" Maglaj, pedagozi, logopedi, defektolozi i svi direktori osnovnih i srednjih škola sa područja Općine Maglaj, članovi Udruženja Građana civilnih žrtava rata, porodica poginulih boraca i porodica šehida, invalida rada, penzionera. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.