U MSŠ održan prigodan program povodom Dana nezavisnosti

28.02.2014. 16:51 0

Danas je u organizaciji Aktiva profesorica Bosanskog jezika i književnosti MSŠ, kojeg čine prof. Asmira Delić, prof. Aida Bradarić i prof. Nevresa Gračić, održano literarno druženje učenika MSŠ kojim je obilježen Dan nezavistnosti BiH.

Mogli su se čuti lijepi stihovi i citati o našoj jednoj nam i jedinoj domovini Bosni i Hercegovini ali i zvuci našeg sevdaha, a sve u izvedbi Jasmine Hasić, Amine Bećirović, Almine Mujanović, Hanife Husić, Belme Salkić, Ajle Arnautović, Azre Trepčić, Esmeralde Ahmetović, Merime Tabaković  i Indire Čajić.

 

Posebno treba istaći nadahnut govor o značaju Dana nezavisnosti, prof. Nafiza Bolobana. Program su takođe uveličali učenici sa Projektom BIP koji su izložili dio svojih kreativnih radova, sa kojim će se predstaviti na takmičenju u Sarajevu.

Drugi dio obilježavanja Dana nezavisnosti pripremili su i realizovali članovi Vijeća učenika MSŠ koji su izradili čestitke i podijelili ih građanima naše Općine.

 

Ovom prilikom urednički tim portala maglajinfo.com upućuje iskrene čestitke učenicima i kolektivu MSŠ Maglaj na organizaciji ovog događaja.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.