maglajinfo.com
vijesti maglaj 1041

U petak izbori u Islamskoj zajednici, izborna mjesta u svim džamijama i mesdžidima

29.11.2014. 13:15 0

U petak 5. decembra 2014. godine biti će održani izbori u Islamskoj zajednici u Bosni i Hercegovini, a izborna mjesta biti će otvorena od 9:00 sati pa sve do 19:00 sati.

Izbori u Islamskoj zajednici u Bosni i Hercegovini na nivou džemata održat će se 05. decembra 2014. godine, a izbori za izvršne odbore i Sabor održat će se 20. i 21. decembra 2014. godine.

 

U toku su posljednje pripreme za održavanje predstojećih izbora, a Islamska zajednica je uputila poseban poziv mladima da se uključe u izbore.

 

Također iz Medžlisa IZ-e Maglaj obavjestili su sve svoje članove o predstojećim izborima na kojima će se birati članovi džematskih odbora, zastupnici džema'ata u Skupštini Medžlisa Maglaj i delegati džema'ata za izborno tijelo koje bira sabornike IZ-e u BiH.

 

Izborna mjesta u svim džamijama i mesdžidima na prostoru Medžlisa Maglaj biti će otvorena od 09:00 sati pa sve do 19:00 sati.

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.