maglajinfo.com
vijesti maglaj 625

U utorak javna rasprava o Nacrtu Programa rada Općinskog vijeća Maglaj za 2016. godinu

9.01.2016. 18:27 0

Na osnovu Zaključka Općinskog vijeća Maglaj sa 31. redovne sjednice, održane dana 29.12.2016. godine, Služba Općinskog načelnika i Općinskog vijeća Općine Maglaj, upućuje poziv za javnu raspravu o Nacrtu Programa rada Općinskog vijeća Maglaj za 2016. godinu.

Javna rasprava o Nacrtu Programa rada Općinskog vijeća Maglaj za 2016. godinu održat će se dana 12.01.2016. godine u 11,00 sati, u sali Općinskog vijeća Maglaj (Dom kulture).

- Pozivamo sve zainteresovane građane, predstavnike fizičkih i pravnih subjekata, nevladine organizacije i udruženja, predstavnike političkih stranaka, predstavnike u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, te medije da se uključe u javnu raspravu i iznesu svoje sugestije i prijedloge na Nacrt Programa rada Općinskog vijeća Maglaj za 2016. godinu, navodi se u pozivu objavljenom na službenim stranicama općine Maglaj. 

Nacrt Programa rada Općinskog vijeća Maglaj možete pogledati u nastavku. 


Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.