Učenici MSŠ i Gimnazije u Žepču na takmičenju iz Islamske vjeronauke

18.03.2014. 13:59 0

U Žepču je 15. marta organizovano takmičenje od strane Vjerskoprosvjetne službe Rijaseta IZ u BiH, o znanju iz životopisa posljednjeg Božijeg Poslanika, a.s. prema knjizi Fethulaha Gullena 'Muhammed a.s. - beskrajna svjetlost' iz predmeta Islamska vjeronauka.

Trakmičenje koje je održano u Žepču okupilo je 44 učenika iz Žepča, Zavidovića a na takmičenju su učešće uzeli i učenici JU Gimnazije 'Edhem Mulabdić' i Mješovite Srednje Škole.

 

Mersudin Muminović, Aldina Hodžić i Alema Purković pripremali su naše učenike za ovo takmičenje, a učenici koji su zabilježili značajan uspjeh jesu Mahmić Šahzudin III - 4, učenik Gimnazije koji je zauzeo 4. mjesto, te učenik II - 2 razreda Jašić Amel koji je zauzeo 3. mjesto.

 

Iskrene čestitke ovim putem učenicima i profesorima koji su u Žepču dostojanstveno predstavili sebe, školu i našu Općinu, Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.