Učenici MSŠ na sajmu automobila u Beogradu

21.03.2014. 22:53 0

Učenici MSŠ Maglaj, preciznije drugi i treći razred tehničara drumskog saobraćaja 17. marta ove godine putovali su u prijestolnicu Srbije, Beograd, gdje su u sklopu jednodnevne stručne ekskurzije posjetili Sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopassion", na kome učestvuje više od 260 izlagača.

 

 

Učenici drugog i trećeg razreda u Beograd su putovali predvođeni svojim cijenjenim i uvaženim profesorima. Zajedno sa učenicima u Beograd su putovali i Asmira Delić prof., Hazim Čorić prof. i Ajla Jakovac prof., a sve uz pratnju turističkog vodića.

 

Inače Sajam automobila i motocikala, koji će trajati do 23. marta, najznačajnija je ovogodišnja manifestacije u auto i moto industriji u Srbiji i okruženju.

 

Na četvrtom Sajmu automobila i osmom Međunarodnom sajmu motocikala učestvovaće svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju u Srbiji, pa će ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša iz zemlje i okruženja biti u prilici da upoznaju nove modele. 

 

Na sajmu je između ostalog predstavljen i novi Ikarbusov gradski 12-metarski autobus "IK 112 LE", koji je razvijen u saradnji sa kompanijom Mercedes.

 

Fotografije za Vas, Adnan Šahman.

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.