maglajinfo.com
vijesti maglaj 2098

Projekat ''Naša bosanska soba''

Udruženje ''Cicmanka'' iz Novog Šehera dobit će nove prostorije

30.11.2017. 20:36 0

Članice Udruženja ''Cicmanka'' počele sa realizacijom projekta ''Naša bosanska soba''.

Proteklih dana članice Udruženja ''Cicmanka'' iz Novog Šehera očistile su i pripremile za građevinske radove nove prostorije Udruženja koje će biti u objektu za društvene namjene u Novom Šeheru. 

Kako navode iz ovog Udruženja projekat "Naša bosanska soba" podržan je donacijom Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice na čelu sa ministrom Nurđehanom Šahinovićem a na inicijativu dr. Emire Drnda-Čičeklić, zastupnice u Skupštini ZDK-a koja je ukazala na marljivost i čestitost žena Udruženja ''Cicmanka''.

- Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš rad i podržavaju nas tokom ovih 19 godina. Posebna hvala Vladi ZDK-a, ministru Šahinoviću, dr. Emiri Drnda-Čičeklić, našim ženama u dijaspori, anonimnim donatorima i naravno našim upornim i vrijednim članicama - navode iz ovog Udruženja. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.